Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, aşka hayatınızla veya yatırımlarınızla ilgili konuları en baştan ele almanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada topuğu kırılmış ayakkabı görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğu kırıldığını görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza yorulur.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, büyük zararlara uğrayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada topuklu ayakkabının kırıldığını görmek eline geçen paraları tutamayacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına delalettir.

Rüyada ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments