Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah topuklu ayakkabı almak

Rüyada siyah topuklu ayakkabı almak

Rüyada siyah topuklu ayakkabı almak yapılan hataların telafi edileceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, romantik bağlar kurabilirsiniz, mevcut bir iş ilişkisi romantizme dönüşebilir ya da yeni işbirlikleri veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek aşama göstermeyeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı görmek kötü bir duruma düşüleceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı almak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına inanılır.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı aramak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments