Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük topuklu ayakkabı giymek

Rüyada büyük topuklu ayakkabı giymek

Rüyada büyük topuklu ayakkabı giymek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere bir çok alanda aşırı şanslı olabilirsiniz.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı giymek sermaye kaybedeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada topuklu kırmızı ayakkabı giymek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı giymek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine inanılır.

Rüyada mor topuklu ayakkabı giymek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına inanılır.

Rüyada kahverengi topuklu ayakkabı giymek elde edilen nasibin artacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments