Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı topuklu ayakkabı görmek

Rüyada taşlı topuklu ayakkabı görmek

Rüyada taşlı topuklu ayakkabı görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Şehir içi uzak yol olarak tanımlanabilecek ziyaretler veya seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada taşlı topuklu ayakkabı görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada topuk taşı görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulur.

Rüyada platform topuklu ayakkabı görmek sorumlu tutacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun topuklu ayakkabı görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada sivri topuklu ayakkabı görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, kurulu düzeni olacağına işaret etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı hediye etmek umutsuzluğa düşeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı giymek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments