Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, üzüntülerin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işlerinin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine yorulur.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, sevindirici haberler alınacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulur.

Rüyada başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına inanılır.

Rüyada topuklu ayakkabı giydiğini görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ince topuklu ayakkabı giymek insan içine çıkmak istemeyeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments