Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük su kuyusu görmek

Rüyada büyük su kuyusu görmek

Rüyada büyük su kuyusu görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada büyük su kuyusu gördüyseniz:

  • Gönül ilişkilerinizde olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

Rüyada büyük su kuyusu görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, rahat bir hayata adım atacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolu su kuyusu görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine alamet eder.

Rüyada su kuyusuna atlamak şansın ve bahtının da açılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya su dökmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada su kuyusuna inmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada su kuyusu kazmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına alamet eder.

Rüyada derin su kuyusu görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada su kuyusuna bakmak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments