Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kuyusuna inmek

Rüyada su kuyusuna inmek

Rüyada su kuyusuna inmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kuyusuna inmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir değiştirebilir veya farklı yönde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada su kuyusuna inmek kalp kırmayacağına, aile hayatının bozulacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına yorulur.

Rüyada kuyuya inmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet eder.

Rüyada derin kuyuya inmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret eder.

Rüyada iple kuyuya inmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, yarınlarına umutla bakacağına alamet eder.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine işaret etmektedir.

Rüyada su kuyusu açmak mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada su kuyusundan su çekmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, helal kazanca sahip olunacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments