Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kuyusuna atlamak

Rüyada su kuyusuna atlamak

Rüyada su kuyusuna atlamak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, bol nimete kavuşacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine işarettir.

Rüyada su kuyusuna atlamak gördüyseniz:

  • Kendinize manevra alanı yaratmalısınız.

Rüyada su kuyusuna atlamak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına inanılır.

Rüyada kuyunun üstünden atlamak keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyu atlamak hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, yakın çevresine fikir danışacağına, işinde zarar edeceğine yorulur.

Rüyada kuyuya atladığını görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına yorulur.

Rüyada birinin kuyuya atladığını görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada su kuyusu açmak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kuyuya su dökmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada su kuyusundan su çekmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments