Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kuyusu kazmak

Rüyada su kuyusu kazmak

Rüyada su kuyusu kazmak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalettir.

Rüyada su kuyusu kazmak gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizi belli konularda zirveye taşıyabilir.

Rüyada su kuyusu kazmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, iyi bir patron olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kuyu kazdığını görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyu kazdığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, onun istediği yoldan gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet kuyusu kazmak en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işaret eder.

Rüyada kuyu kazmak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kuyu kazdırmak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada su kanalı kazmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine inanılır.

Rüyada su kazmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments