Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük su kaplumbağası görmek

Rüyada büyük su kaplumbağası görmek

Rüyada büyük su kaplumbağası görmek rahata ereceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada büyük su kaplumbağası gördüyseniz:

  • O nedenle seçeneklerinizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada büyük su kaplumbağası görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada yeşil büyük kaplumbağa görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük kaplumbağa görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Rüyada büyük kaplumbağa görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, başarıya giden yolların açılacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, saygı göreceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağa su vermek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına delalet eder.

Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağa yavrusu görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments