Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek

Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek

Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek rakiplerine yenileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, işlerinde verimin artacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kederden ve stresten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada su kaplumbağası yumurtası gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyen bir deneyim yaşamanız sizi karar vermek durumunda bırakabilir.

Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa ve yumurtası görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Rüyada deniz kaplumbağası yumurtası görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağa yumurtası görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa yumurtası yemek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, rahat şekilde geçineceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine işarettir.

Rüyada küçük su kaplumbağası görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü su kaplumbağası görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine tabir olunur.

Rüyada su kaplumbağa yavrusu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments