Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil büyük kaplumbağa görmek

Rüyada yeşil büyük kaplumbağa görmek

Rüyada yeşil büyük kaplumbağa görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kişinin her türlü zenginliğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil büyük kaplumbağa gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler vererek kendi kendinizi sınırlandırmamalısınız.

Rüyada yeşil büyük kaplumbağa görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına alamet eder.

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük kaplumbağa görmek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük kaplumbağa görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına yorulur.

Rüyada büyük su kaplumbağası görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalettir.

Rüyada yeşil su kaplumbağası görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Rüyada küçük yeşil kaplumbağa görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine işarettir.

Rüyada yeşil kaplumbağa görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments