Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, bol muhabbette olacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalet eder.

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa gördüyseniz:

  • Durumları kendi ihtiyaçlarınıza uyarlayabilecek değişiklikler yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşil büyük kaplumbağa görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük su kaplumbağası görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada büyük kaplumbağa görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, insanlardan takdir toplayacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük kaplumbağa görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalettir.

Rüyada yeşil kaplumbağa görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, küslükleri gidereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renk kaplumbağa görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada yeşil su kaplumbağası görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, elinin kolunun bağlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments