Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük kaplumbağa görmek

Rüyada çok büyük kaplumbağa görmek

Rüyada çok büyük kaplumbağa görmek rakiplerin üzüleceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, kısmetinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada çok büyük kaplumbağa gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz birtakım sıkıntılar içine girebilirsiniz.

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük su kaplumbağası görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işarettir.

Rüyada yeşil büyük kaplumbağa görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, hobilerine eğileceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalettir.

Rüyada büyük kaplumbağa görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük kaplumbağa görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, zafer elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağayı kurtarmak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada ölü kaplumbağa görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası yavrusu görmek işlerinin tutacağına, bahtının güzelleşeceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments