Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kaplumbağa görmek

Rüyada büyük kaplumbağa görmek

Rüyada büyük kaplumbağa görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kaplumbağa gördüyseniz:

  • Aşırı derecede alıngan olmanız olasıdır.

Rüyada büyük kaplumbağa görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük su kaplumbağası görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil büyük kaplumbağa görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada çok büyük kaplumbağa görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, bereketli işler yapılacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağa yakalamaya çalışmak hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, kırılan kalbin onarılacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın üstüne oturmak sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işarettir.

Rüyada falda kaplumbağa görmek başarıya ve zafere doymayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments