Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa su vermek

Rüyada kaplumbağa su vermek

Rüyada kaplumbağa su vermek hayatın düzene gireceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağa su vermek gördüyseniz:

  • Geçmiş sorunları büyütmek değil, izlerini dahi ortadan kaldırmak için çaba harcamakta fayda vardır.

Rüyada su kaplumbağası yemek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına işarettir.

Rüyada yavru su kaplumbağası görmek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kaplumbağa görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada akvaryumda su kaplumbağası görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kaplumbağa yavrusu görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına işaret eder.

Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada ölü su kaplumbağası görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, insanların yolunu aydınlatacağına inanılır.

Rüyada yeşil su kaplumbağası görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments