Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kaplumbağa yavrusu görmek

Rüyada su kaplumbağa yavrusu görmek

Rüyada su kaplumbağa yavrusu görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağa yavrusu gördüyseniz:

  • Olaylar istediğiniz şekle bürünmeye başlıyor.

Rüyada yavru su kaplumbağası görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada su kaplumbağası yavrusu görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağa yavrusu görmek son model arabaya sahip olacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yavruları görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa yavrusu görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ve yavrusu görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağa yavru görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, büyük zararlar getireceğine işaret eder.

Rüyada yavru kaplumbağa görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, isteklerine kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments