Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük su görmek

Rüyada büyük su görmek

Rüyada büyük su görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, rütbe edineceğine, yeni projelere atılacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, ticaret sektörüne atılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük su gördüyseniz:

  • Evinizde bazı istenmeyen misafirleriniz olabilir.

Rüyada büyük tatlı su balığı görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük su yılanı görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük su dalgası görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada su içinde büyük balık görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, borçlarının azalacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde büyük balık görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, sözleri tutulacağına işaret eder.

Rüyada büyük su kuyusu görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada büyük bir su görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada büyük su birikintisi görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments