Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde büyük balık görmek

Rüyada su içinde büyük balık görmek

Rüyada su içinde büyük balık görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, insanlar arasında yüceleceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine delalet eder.

Rüyada su içinde büyük balık gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözlerle yaptıklarınızın birbirini tutmaması sorun yaratabilir.

Rüyada su içinde büyük balık görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde büyük balık görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada deniz içinde büyük balık görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada evin içinde büyük balık görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada akvaryum içinde büyük balık görmek yenisinin başlayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde büyük yılan görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su içinde büyük yılan görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına inanılır.

Rüyada büyük tatlı su balığı görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments