Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir su görmek

Rüyada büyük bir su görmek

Rüyada büyük bir su görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada büyük bir su gördüyseniz:

  • Bir ilişki, iş birliği ya da ortaklık yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada büyük kazanda su görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir su görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine işarettir.

Rüyada çok büyük su görmek çok doğru bir yol tutulacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada büyük tatlı su balığı görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, elindekileri kaybedeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalet eder.

Rüyada su içinde büyük balık görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Rüyada büyük su dalgası görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük su birikintisi görmek çalışmaların beğeni almayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada büyük su yılan görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments