Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük su yılanı görmek

Rüyada büyük su yılanı görmek

Rüyada büyük su yılanı görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , ağız tadının da hep yerinde kalacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına yorulur.

Rüyada büyük su yılanı gördüyseniz:

  • Karşılıklı verilen kişisel sözleriniz veya yapılacak anlaşmalar gelecek vaat edebilir.

Rüyada büyük su yılan görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına yorulur.

Rüyada su içinde büyük yılan görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, düşmanlarına da dost olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde büyük yılan görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalettir.

Rüyada büyük su yılanı görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, güzel günler geçireceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada evinde büyük yılan görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine inanılır.

Rüyada büyük ve küçük yılan görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük yılan tarafından kovalanmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine işarettir.

Rüyada evde büyük yılan görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments