Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük tatlı su balığı görmek

Rüyada büyük tatlı su balığı görmek

Rüyada büyük tatlı su balığı görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük tatlı su balığı gördüyseniz:

  • Ticari başlıklarda emek harcamak gerekebilir.

Rüyada büyük tatlı su balığı görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı su balık görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tatlı su balığı yemek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına alamet eder.

Rüyada tatlı su balığı görmek resmi bir göreve getirileceğine, durgun giden işlerin açılacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada tatlı su balıkları görmek bolluk içinde yaşanacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde büyük balık görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, kazancını katbekat arttıracağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine tabir olunur.

Rüyada su içinde büyük balık görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada tatlı suda balık görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments