Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük su birikintisi görmek

Rüyada büyük su birikintisi görmek

Rüyada büyük su birikintisi görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, dinde olgunlaşacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, ortak işlere gireceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük su birikintisi gördüyseniz:

  • Çelişkilere dikkat edin.

Rüyada büyük su birikintisi görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada su birikintisinde yüzmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada su birikintisine girmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerde su birikintisi görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine yorulur.

Rüyada su birikintisinde yürümek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, işlerinin çok iyi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yolda su birikintisi görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, herkesin şaşırtılacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada temiz su birikintisi görmek başına türlü işler geleceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur suyu birikintisi görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments