Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük su dalgası görmek

Rüyada büyük su dalgası görmek

Rüyada büyük su dalgası görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük su dalgası gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın son zamanlarda biraz zayıf düştünüz.

Rüyada büyük su dalgası görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada büyük dalgaya kapılmak sağ salim yolculuğunu bitireceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine inanılır.

Rüyada denizde büyük dalgalar görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, tatsızlıkların sona ereceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir dalga görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine yorulur.

Rüyada büyük dev dalga görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalettir.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalettir.

Rüyada büyük dev dalgalar görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük dalgadan kurtulmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments