Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde büyük balık görmek

Rüyada suyun içinde büyük balık görmek

Rüyada suyun içinde büyük balık görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, malın bereketinin artmasına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde büyük balık gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki çelişkiler, huzursuz olmanıza neden olabilir.

Rüyada suyun içinde büyük balık görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, işlerinde aksama olacağına rivayet eder.

Rüyada su içinde büyük balık görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada evin içinde büyük balık görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz içinde büyük balık görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada akvaryum içinde büyük balık görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde büyük yılan görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalettir.

Rüyada su içinde büyük yılan görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, rahat nefes alınacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işarettir.

Rüyada büyük tatlı su balığı görmek huzurunun bozulacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments