Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük sivilce sıkmak

Rüyada büyük sivilce sıkmak

Rüyada büyük sivilce sıkmak başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işarettir.

Rüyada büyük sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Hayatın farklı kesitlerinden kişilerle karşılaşmak veya geçmişinizle ilgili bazı konuları daha iyi anlamanıza yardım edecek bazı şeyler, daha derinlere inme veya yeni şeyler keşfetme arzunuzu arttırabilir.

Rüyada büyük sivilce sıkmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine işarettir.

Rüyada burnunda sivilce sıkmak hayatın yoluna gireceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada sivilceyi sıkmak iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasının sivilcesini sıkmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına inanılır.

Rüyada yüzünden sivilce sıkmak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada burunda sivilce sıkmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments