Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının sivilcesini sıkmak

Rüyada bir başkasının sivilcesini sıkmak

Rüyada bir başkasının sivilcesini sıkmak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına tabir olunur.

Rüyada bir başkasının sivilcesini sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda köşeye sıkışmış ya da yolun sonuna gelmiş hissedebilirsiniz.

Rüyada başkasının sivilce sıkmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine inanılır.

Rüyada birinin sivilcesini sıkmak çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, gidilecek yönün belirleneceğine işarettir.

Rüyada bacakta sivilce sıkmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada büyük sivilce sıkmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine yorulur.

Rüyada burundan sivilce sıkmak geniş bir ev satın alacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünden sivilce sıkmak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments