Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunda sivilce sıkmak

Rüyada burnunda sivilce sıkmak

Rüyada burnunda sivilce sıkmak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, afiyette olacağına yorulur.

Rüyada burnunda sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren değişiklikler yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Rüyada burnunda sivilce sıkmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynada sivilce sıkmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına işarettir.

Rüyada kendi sivilcesini sıkmak kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına delalettir.

Rüyada burunda sivilce sıkmak verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, maddi olarak büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının sivilcesini sıkmak ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, gelirinden yana memnun olacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments