Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına işarettir.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla büyütebilir veya karmaşıklaştırabilirsiniz.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzde siyah nokta sıkmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kazancının sürekli artacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada yüzde sivilce görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına yorulur.

Rüyada yüzde iltihaplı sivilce görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada yüzde sivilce çıktığını görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde sivilceler görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments