Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde sivilce sıkmak

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına inanılır.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilir veya verebilirsiniz.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada burunda sivilce sıkmak zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, işlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacakta sivilce sıkmak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının sivilce sıkmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, eğitimlerinin iyi olacağına işaret eder.

Rüyada büyük sivilce sıkmak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine yorulur.

Rüyada birinin sivilcesini sıkmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Rüyada aynada sivilce sıkmak kucaklaşacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, daha büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet

Yanağımdaki küçük irinli sivilceyi sıkıyordum