Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivilceyi sıkmak

Rüyada sivilceyi sıkmak

Rüyada sivilceyi sıkmak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada sivilceyi sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde sıkışıklıklara bağlı sorunlar oluşabilir.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünden sivilce sıkmak istediklerini elde edeceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada aynada sivilce sıkmak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada bacakta sivilce sıkmak ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada siyah sivilce sıkmak hayata karşı isteksizleşeceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada burunda sivilce sıkmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, masraflarının azalacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi sivilcesini sıkmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments