Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük siğil görmek

Rüyada büyük siğil görmek

Rüyada büyük siğil görmek makam ve söz sahibi olacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çocuk sahibi olacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada büyük siğil gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğinin veya düzenlemenin geleceği konusunda kendinizden emin olmaya başladınız ya da başlamak üzeresiniz.

Rüyada büyük siğil görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kolda siğil görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, çok büyük paralar kazanılacağına delalettir.

Rüyada kafada siğil görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, batıl amele, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet eder.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kolunda siğil görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulur.

Rüyada vücutta siğil görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada parmakta siğil görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işarettir.

Rüyada yüzünde siğil görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments