Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada siğil görmek

Rüyada kafada siğil görmek

Rüyada kafada siğil görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, kazancın ikiye katlanacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, yanlışlara düşeceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafada siğil gördüyseniz:

  • Haddinden fazla iyimser kabuller ya da sizi inatçı şekilde geri çeviren kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada kafada siğil görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, gıybet edeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalet eder.

Rüyada kolda siğil görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalettir.

Rüyada yüzünde siğil görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada elinde siğil çıktığını görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına yorulur.

Rüyada parmağında siğil görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunda siğil görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada ellerde siğil görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments