Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde siğil görmek

Rüyada yüzünde siğil görmek

Rüyada yüzünde siğil görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, büyük bir karar verileceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, kafasının rahat olacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada yüzünde siğil gördüyseniz:

  • Size borçlu kişiler veya borçlu olduklarınız hareketlerinizi kısıtlıyor.

Rüyada yüzünde siğil görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda siğil görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret eder.

Rüyada ayağında siğil görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine işaret eder.

Rüyada elinde siğil çıktığını görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulur.

Rüyada elde siğil görmek keyfinin yerine geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yüzde siğil görmek onun yolundan ayrılmayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine delalettir.

Rüyada siğil görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, yapılan bir hatanın düzeltileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments