Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakta siğil görmek

Rüyada parmakta siğil görmek

Rüyada parmakta siğil görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada parmakta siğil gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz veya projeleriniz için alışveriş yapabilirsiniz.

Rüyada parmakta siğil görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada parmağında siğil görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine işarettir.

Rüyada kolunda siğil görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük siğil görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada siğil görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ellerde siğil görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulur.

Rüyada bacakta siğil görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine delalet eder.

Rüyada ayağında siğil görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments