Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta siğil görmek

Rüyada vücutta siğil görmek

Rüyada vücutta siğil görmek sorunların tamamen biteceğine, muradına eremeyeceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada vücutta siğil gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren adımlarınız maddi anlamda daha güvenli bir geleceği oluşturmanıza yardım edebilir.

Rüyada vücudunda siğil görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına delalettir.

Rüyada vücutta siğil görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde siğil görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada siğil görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kafada siğil görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ellerinde siğil görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada parmağında siğil görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, rızkın genişlemesine, onlarla ayrı düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağında siğil görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments