Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda siğil görmek

Rüyada kolunda siğil görmek

Rüyada kolunda siğil görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda siğil gördüyseniz:

  • Başkalarından yardım almaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada kolda siğil görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunda siğil görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmakta siğil görmek can sıkıcı haberler almaya, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde siğil çıktığını görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına yorulur.

Rüyada ellerde siğil görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük siğil görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, üzüleceğine, pişman olacağına yorulur.

Rüyada kafada siğil görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments