Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolda siğil görmek

Rüyada kolda siğil görmek

Rüyada kolda siğil görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolda siğil gördüyseniz:

  • Tecrübe, zaman veya bilginizi paylaşmanız minnettarlık hissettiğiniz kişilere yardımcı olmanızı sağlayabilir.

Rüyada kolunda siğil görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolda siğil görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda siğil görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye alamet eder.

Rüyada ayakta siğil görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada büyük siğil görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağında siğil görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elde siğil görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada bacakta siğil görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, fakirleşeceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments