Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiyeyle gezmek

Rüyada şemsiyeyle gezmek

Rüyada şemsiyeyle gezmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şemsiyeyle gezmek gördüyseniz:

  • Gerçeklerin çarpıtılmaması gerekiyor.

Rüyada şemsiyeyle gezmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, başarısızlığa düşüleceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şemsiye dağıtmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden şemsiye istemek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, zorlukların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda şemsiye görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada mor şemsiye görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Rüyada renkli şemsiye görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada şemsiye vermek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada şemsiye çalmak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments