Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiyenin kırıldığını görmek

Rüyada şemsiyenin kırıldığını görmek

Rüyada şemsiyenin kırıldığını görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiyenin kırıldığını gördüyseniz:

  • Sizden bazı bilgileri saklayan kişiler olabilir.

Rüyada şemsiyenin kırıldığını görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış şemsiye görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada şemsiye kırıldığını görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek şemsiyesi görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şemsiyeyi unutmak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada çok büyük şemsiye görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk şemsiye görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada şemsiyeyi kırmak huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments