Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye kaybettiğini görmek

Rüyada şemsiye kaybettiğini görmek

Rüyada şemsiye kaybettiğini görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, elin bollaşacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalettir.

Rüyada şemsiye kaybettiğini gördüyseniz:

  • Yükselmeniz için bazı arkadaşlarınızın yardımına ihtiyacınız var.

Rüyada şemsiye kaybettiğini görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada yağmura şemsiye tutmak dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Rüyada şemsiye tutmak sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine yorulur.

Rüyada şemsiye hediye etmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye çalmak kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şemsiye taşımak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına delalettir.

Rüyada şemsiye çaldırmak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına alamet eder.

Rüyada şemsiye bulmak büyük bir özgüven kazanacağına, ekmek bulamayacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments