Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir kedi görmek

Rüyada büyük bir kedi görmek

Rüyada büyük bir kedi görmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, ömür boyu süreceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir kedi gördüyseniz:

  • yanlız kişisellikten vazgeçmelisiniz.

Rüyada büyük bir kedi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük beyaz kedi görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek ailesini hem gururlandıracağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz büyük kedi görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, yaşamının yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada büyük kedi görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına rivayet eder.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı büyük kedi görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada büyük kediler görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments