Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük gözlü kedi görmek

Rüyada büyük gözlü kedi görmek

Rüyada büyük gözlü kedi görmek rızkın ve kazancın artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, günah işleyeceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada büyük gözlü kedi gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde hayatınızı geliştirebilecek veya konfor sağlayıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına tabir olunur.

Rüyada gözleri olmayan kedi görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi gözlü insan görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine inanılır.

Rüyada gözleri parlayan kedi görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözsüz kedi görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözü çıkmış kedi görmek birikim yapacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin gözünü görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına yorulur.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments