Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz büyük kedi görmek

Rüyada beyaz büyük kedi görmek

Rüyada beyaz büyük kedi görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz büyük kedi gördüyseniz:

  • Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada beyaz büyük kedi görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, hoşgörülü biri olunacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz kedi görmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına delalettir.

Rüyada büyük siyah kedi görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet eder.

Rüyada çok büyük kedi görmek başın borçlularla belaya gireceğine, merdiven atlayacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna tabir olunur.

Rüyada büyük kedi görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza delalet eder.

Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, sağlığının bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük sarı kedi görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments