Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk kurbağa görmek

Rüyada rengarenk kurbağa görmek

Rüyada rengarenk kurbağa görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hanesine huzurun dolacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına delalet eder.

Rüyada rengarenk kurbağa gördüyseniz:

  • Zamansız bir durumun kendi kendine çözülmesine yardım için ne yapabileceğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada rengarenk kurbağa görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada dev kurbağa görmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurbağa yağdığını görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine işarettir.

Rüyada yavru kurbağa görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine inanılır.

Rüyada evinde kurbağa görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kurbağa görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine delalet eder.

Rüyada çiğ kurbağa yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments