Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yüzen kurbağa görmek

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına inanılır.

Rüyada suda yüzen kurbağa gördüyseniz:

  • Siz bir Kadınsanız durum daha farklıdır.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda kurbağa görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada suda yüzen insanlar görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, şeytana uyacağına alamet eder.

Rüyada suda yüzen fare görmek şerefli bir hayat süreceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada suda yüzen koyun görmek en doğru şekilde öğreneceğine, yeni bir hayat kurulacağına, hayatının iplerini eline alacağına tabir olunur.

Rüyada suda yüzen balık görmek giderlerin artış göstereceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Rüyada suda yüzerken yılan görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments