Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kol saati görmek

Rüyada büyük kol saati görmek

Rüyada büyük kol saati görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük kol saati gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yerlerde bildiğiniz kişilerle zaman geçirmeye çalışın.

Rüyada büyük kol saati görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, para pul sahibi olacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalettir.

Rüyada kol saati denemek hasta ve zor geçireceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalettir.

Rüyada kol saat aldığını görmek ailesinin de büyük olacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine rivayet eder.

Rüyada kol saati hediye almak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati almak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kol saati takmak bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, uykusuz geceler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kol saati takmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, şöhret ve hayır getireceğine, yanlış anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada metal kol saati görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments