Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kol saati almak

Rüyada beyaz kol saati almak

Rüyada beyaz kol saati almak tükettiği nefes ve para ile kalacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, can sıkıntısının geçeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kol saati almak gördüyseniz:

  • Para kaybınız olabilir.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, hem itibar edineceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kol saati görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine delalettir.

Rüyada beyaz kol saati takmak çok kötü durumlara düşüleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz kol saati almak cesaret ve inançla hareket edeceğine, ticarette öne geçeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunda beyaz saat görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına işarettir.

Rüyada beyaz renk kol saati görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük kol saati görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada kol saati denemek yaşamına yeni bir yön vereceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments