Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saati denemek

Rüyada kol saati denemek

Rüyada kol saati denemek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, ne yapacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, hatalarından erken döneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati denemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak vermelisiniz.

Rüyada kol saati denemek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada etek denemek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada gömlek denemek bazı radikal kararlar alınacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, sıkıntı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ceket denemek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşarp denemek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, borcunu ödeyeceğine, hak yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek taş yüzük denemek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada şapka denemek işlerinin bu yüzden aksayacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada güneş gözlüğü denemek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments