Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metal kol saati görmek

Rüyada metal kol saati görmek

Rüyada metal kol saati görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına alamet eder.

Rüyada metal kol saati gördüyseniz:

  • İşleri düzene koymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada metal kol saati görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada metal saat görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına yorulur.

Rüyada metal balık görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada bozuk metal para görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına tabir olunur.

Rüyada metal anahtar görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada metal kesmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada metal yutmak hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada metal para vermek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments